Istaknuto
12.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Nova Nova glazba donosi sedam isto tako novih singlova za koje možete glasati sljedećih tjedan dana, a preporučili smo i nekoliko stranih noviteta.

10.02.2020.

Vrijeme čitanja: 11 minute „Late is the hour in which this conjurer chooses to appear!“ - prosiktao bi na mene vjerojatno Grima Wormtongue kada bi mogao vidjeti da albume od studenog i prosinca izbacujem krajem siječnja.

Glazba

Jonathan nakon američke turneje ponovno u svojoj Rijeci

20.04.2019. Ziher.hrFoto: Filip Gržinčić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Grupa Jonathan stiže se u riječki Pogon kulture u subotu 27. travnja, na veliki samostalan koncert, njihov prvi u matičnom gradu nakon godinu dana.

Bit će to prvi hrvatski nastup nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali čak devet koncerata. Sredinom ožujka Jonathan je obišao SAD nastupajući u New Yorku, Atlanti, Memphisu, Appletonu, Chicagu, Chapel Hillu, s posebnim naglaskom na dvije svirke na najvećoj svjetskoj showcase konferenciji i festivalu, velikom SXSW-u u Austinu. 

Riječki koncert dolazi kao kruna izuzetno uspješnih mjeseci grupe Jonathan započetih tamo u veljači prošle godine objavom albuma “To Hold” koji je svoje mjesto našao na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama. Publika je bend mogla vidjeti na mnogim festivalima, a po prvi put posjetili su Rumunjsku i Mađarsku te plasirali svoju glazbu u jednu od najkvalitetnijih domaćih serija, “Novine”. Sve to skupa donijelo je u konačnici čak osam nominacija za novopokrenutu glazbenu nagradu Rock & Off.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna. Službena prodajna mjesta su Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

(Visited 61 times, 3 visits today)

Komentari