Istaknuto
18.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba i ove srijede donosi sedam novih domaćih i regionalnih singlova između kojih možete glasanjem odabrati favorita i nešto stranih preporuka.

12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

Glazba

Jonathan nakon američke turneje ponovno u svojoj Rijeci

20.04.2019. Ziher.hrFoto: Filip Gržinčić
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Grupa Jonathan stiže se u riječki Pogon kulture u subotu 27. travnja, na veliki samostalan koncert, njihov prvi u matičnom gradu nakon godinu dana.

Bit će to prvi hrvatski nastup nakon povratka s američke turneje na kojoj su odsvirali čak devet koncerata. Sredinom ožujka Jonathan je obišao SAD nastupajući u New Yorku, Atlanti, Memphisu, Appletonu, Chicagu, Chapel Hillu, s posebnim naglaskom na dvije svirke na najvećoj svjetskoj showcase konferenciji i festivalu, velikom SXSW-u u Austinu. 

Riječki koncert dolazi kao kruna izuzetno uspješnih mjeseci grupe Jonathan započetih tamo u veljači prošle godine objavom albuma “To Hold” koji je svoje mjesto našao na svim najvažnijim regionalnim godišnjim top listama. Publika je bend mogla vidjeti na mnogim festivalima, a po prvi put posjetili su Rumunjsku i Mađarsku te plasirali svoju glazbu u jednu od najkvalitetnijih domaćih serija, “Novine”. Sve to skupa donijelo je u konačnici čak osam nominacija za novopokrenutu glazbenu nagradu Rock & Off.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 80 kuna. Službena prodajna mjesta su Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

(Visited 34 times, 2 visits today)

Komentari