Glazba

Jonathan u veljači napada veliki pogon Tvornice kulture

Foto: facebook.com/thebandjonathan
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/thebandjonathan
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Riječka indie petorka Jonathan za kraj godine sprema se na regionalnu mini turneju, a za kraj veljače najavljuje gostovanje u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Izuzetno uspješnu 2014. godinu Jonathan će zaokružiti četverodnevnom turnejom koja započinje 26. prosinca na pulskoj Seasplash Platformi #8 u SC Pattinaggiu. Već sljedeći dan dečki će prevaliti ogroman put do Beograda gdje će nastupiti u tamošnjem poznatom klubu Mikser House uz Let 3.. Nedjelja, 28. 12. rezerviran je za svirku na RockMarinfestu u Vinkovcima. Dva dana pauze bend će iskoristiti za povratak kući i pripremu za koncert na riječkom Korzu u sklopu dočeka Nove godine.

Prvi potvrđen datum u 2015. je 28. veljače kada se Jonathan vraćaju u Tvornicu kulture, ali u njezin Veliki pogon. U proteklih 12 mjeseci grupa je nakon rasprodanog Malog pogona u Zagrebu nastupila na Gričevanju, kao predgrupa Editorsima te na Pozitivnom koncertu na kojem ih je gledalo oko 1500 ljudi mada su svirali prvi i dosta rano. Uz odlične kritike debitantskog albuma “Bliss” i primjetan val hypea koji ne jenjava, ovaj put će pokušati napasti veću dvoranu kluba u Šubićevoj.

Osim pjesama s prvog izdanja na koncertima Jonathana se može čuti i novi materijal  koji će se naći na nasljedniku planiranom za 2015. godinu. Snimanje je obavljeno na sessionu u Istri krajem studenoga, a uskoro kreće miks. Ulaznice za Tvornicu kreću u prodaju u ponedjeljak, 8. prosinca po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 40 kn.

Be social

Komentari