Istaknuto
01.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

30.06.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta 2. listopada izlazi potpuno novi nastavak kultnog Crash Bandicoot serijala igara, prigodnog naziva Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Glazba

Korontena: Porto Morto sagradili kuće za samoizolaciju

24.03.2020. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Porto Morto je nepoznat bend kojeg nam je otkrio Žak Houdek. Trebali su nastupiti u Vintage Industrial Baru i predstaviti se svijetu albumom Portofon”, iako im je to već drugi.

Međutim, COVID-19 poremetio je planove civilizaciji, pa smo Roka i Klemu zamolili da sagrade kuće u koje ćemo sjesti za vrijeme korontene. Dečkima smo dali zdjelu tjestenine, plastelin i Lego kocke. Rekli su da je prejednostavno radili s legićima, pa su improvizirali svoje šamansko-futurističke arhitektonske projekte.

Ovaj je video snimljen neposredno nakon video-komentara gospodina Jacquesa Houdeka na nominacije za ovogodišnji Porin, koji je u međuvremenu otkazan. Kao takav, trebao je najaviti i veliki koncert benda u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Iako je život odgođen, u odgovornoj samoizolaciji ipak ne prestajemo sa slušanjem dobre glazbe i podrškom domaćim bendovima.

Stoga kad ste već tu, poslušajte i podržite Porto Morto odnosno njihovu glazbu i aktualni album “Portofon” kojeg možete skinuti na Bandcampu. A pročitajte i zašto se nagrada Porin više ne bi trebala održavati ako nastavi u dosadašnjem smjeru kao platforma glazbeno-izdavačkih lobija.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari