Glazba

Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole nova imena na Tabor Film Festivalu

tabor film festival
Foto: press Tabor Film Festival
Vrijeme čitanja: 2 minute

Jedan od najbrže rastućih festivala u regiji, Tabor Film Festival, predstavio je nova glazbena imena. Već najavljenim izvođačima kao što su Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak, Matija Dedić, Seven That Spells i DJ Kneža, pridružit će se Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole, što već sad upućuje da će i ove godine Festival imati kvalitetan i raznolik glazbeni lineup. Svi dolaze u Veliki Tabor s novim albumima – Krankšvester s “IV” na kojem se nalazi i veliki hit Gaber, Cinkuši također s četvrtim studijskim albumom, “Krava na orehu”, za koji su nedavno osvojili Porin za najbolji album etno glazbe te Adam Semijalac s drugim albumom “Hate is a Wonderful Thing”.

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festival također će imati puno popratnog sadržaja u vidu predavanja, radionica i izložbi. Prošle godine uspješno je promovirana vjera u dijalog kao leitmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost. Profesor s PMF-a Damir Bakić u svom će predavanju iznijeti ideje o samoodrživom sveučilištu. Kako prilagoditi studijske programe zahtjevima održivog razvoja, kako organizirati sveučilišni život i time u praksi doprinijeti održivom razvoju i inspirirati zajednicu, kako podići i razvijati svijest o svim aspektima održivog razvoja, kako djelovati u zajednici, samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore.

Poznati vloger Krooncheck održat će „Vlogaonicu“, radionicu o izradi vloga na kojoj će polaznici moći naučiti sve tajne i trikove stvaranja takvog formata koji će privući puno publike, kako kroz svoje audiovizualne komponente, tako i kroz kvalitetan sadržaj. Da bi rekuperirali snagu nakon vrlog sadržajnog dana, posjetitelji će se i dalje moći okrijepiti u restoranu Grešna Gorica te Veronika mamurluk korneru koji organizira mini mljekara Veronika iz Desinića.

Nakon što su rasprodane sve super early bird ulaznice po cijeni od 145 kuna, festivalske early bird ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 175 kuna preko sustava Entrio na ovom linku još samo do nedjelje, 22. travnja. U cijenu ulaznice kojih je ostalo manje od 70 komada uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.

Be social

Komentari