Glazba

Malady Lane & Paul The Walrus za dobar početak godine u Vintage Industrial baru

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Neki od vas možda još ne znaju gdje će za Novu godinu, ali mi znamo gdje trebate biti nakon dočeka 2019. godine. Organizacijski tim Vintage Industrial bara pobrinuo se da nam koncertni početak godine započne dobro. Malady Lane i Paul The Walrus će nas svojom glazbom uveseliti u četvrtak 3. siječnja – jer četvrtak je novi petak i tako treba biti cijele godine.

Malady Lane

Trideset godina nakon i devet tisuća kilometara udaljen od Seattlea, epicentra žanra, Zagreb ima grunge bend dostojan etikete – Malady Lane. Možda ih je lakše nazvati post-grunge bendom, budući da sama glazba ima znatno više groovea, ali i znatno više žestine od onih koji su proslavili pravac. Mi nećemo previše cjepidlačiti jer smo ih se jako zaželjeli, a sigurni smo da imamo dosta istomišljenika.

Paul The Walrus

Novi je zagrebački pop rock bend koji je osnovao Borna Mijolović, a pridružili su mu se Miro Kadijević na ritam gitari, Martin Trgovec Greif na bubnjevima te Branimir Kuruc na basu. Paul The Walrus je nastao kao Bornin autorski projekt u kojem piše, snima, izvodi i producira glazbu. Dečki su nedavno u suradnji s Mirtom Filipović koja djeluje pod imenom Dr. Ping Pong izdali animirani spot za singl I’m Not There s nadolazećeg EP-a “Dolphin And Whale Watching Part Two”.

Vrata kluba otvaraju se u 20:00 sati, a početak koncertnog programa predviđen je u 21:30 sati. Ulaz na koncert je besplatan.

Be social

Komentari