22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Film

Mariah Carey i Nicki Minaj “odletile” iz Idola

facebook.com/AmericanIdol
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
facebook.com/AmericanIdol
facebook.com/AmericanIdol

Jedan od najuspješnijih televizijskih programa svih vremena ove godine doživio je ove godine ogromni neuspjeh unatoč činjenici da su mu se kao sutkinje pridružile trenutačno popularna Nicki Minaj i diva ili bolje rečeno DIVA Mariah Carey. Do prošle sezone najgledaniji show američke televizije, ove godine je padao na manje od 10 milijuna gledatelja što je u nedavnoj povijesti bilo gotovo nezamislivo. Izgleda kako jedna od najuspješnijih franšiza na svijetu (dva puta reinkarnirana i na hrvatskoj televiziji) polako tone u zaborav, a producenti i Fox joj očito neće dopustiti da se oprosti i s ono malo dostojanstva što joj je ostalo tako da je Idol obnovljen i za iduću sezonu.

Međutim, ovaj put bez pridošlica Minaj i Carey koje show napuštaju nakon samo jedne sezone jer su i one očito shvatile da nema smisla ostati na “(zvjezdanom) brodu koji tone” (jer svemirski brodovi su namijenjeni letenju što vjerojatno niste znali dok niste čuli Nicki kako to pjeva). U odlasku im se pridružuje i nama ne baš bitni Randy Jackson, ali eto, radi potpune informacije.

Izgleda kako im njihovo svađanje i prepucavanje ipak nije donijelo više gledatelja (iako bi prije stali na stranu Nicki Minaj – i ja sam iznenađen, ali što je tu je)…

Be social

Komentari