nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Film

MFF retrospektiva na Trgu Franje Tuđmana

Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts
Foto:Facebook.com/ScreenOnTheGreen?fref=ts

Večeras je zagrebački Trg Franje Tuđmana rezerviran za ponovni Screen on the Green. Program počinje u 19 i 30 koncertom Sky and The Jonesa, zagrebačkog akustičnog benda nakon čega slijedi retrospektiva Motovun Film Festivala. Danas započinje nagradna igra naziva Budi u svom filmu u kojoj ćete moći osvojiti puni pansion na ovogodišnjem MFF-u za dvije osobe. Izaberite scenu i citat iz najdražeg filma, organizatori natjecanja će te fotografirati, a tvoja će fotografija ući u konkurenciju za osvajanje nagrade.

Da podsjetimo, MFF se održava od 27.7. do 31.7. u pitoresknom istarskom gradiću Motovunu.

Poslije koncerta, retrospektive i nagradne igre zadržite se na Trgu, jer će se održati projekcija filma Source Code. Radi se o akcijskom trileru sa Jakeom Gyllenhaalom, Michelle Monaghan i Verom Farmigom redatelja Duncana Jonesa (Moon).

Svakako uzbudljivi filmsko glazbeni petak. Ulaz je, naravno, besplatan!

(Visited 143 times, 1 visits today)
Be social

Komentari