Film

Michael Fassbender u filmu Slow West: novi pokušaj priključenja westernu

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Michael Fassbender odlučio se ponovno okušati u westernu te se pridružio ekipi filma Slow West, vjerojatno se istovremeno nadajući da su fanovi do sada zaboravili njegov angažman u Jonahu Hexu.

Naime, Jonah Hex pokazao se kao promašaj i svojevrsna kino katastrofa nakon koje je Fassbender prihvatio priznate uloge poput onih u filmu Shame i 12 Years a Slave. Ne zaboravimo da se zvijezda The X– Men: First Classa unatrag par mjeseci željela priključiti westernu Lynne Ramsay, odnosno filmu Jane Got a Gun. Međutim, Fassbender je napustio taj projekt taman kada se počeo urušavati.

Iako se radnja Slow Westa za sada drži podalje javnosti ipak se zna da će Fassbender na tom filmu glumiti s Benom Mendelsohnom (The Dark Knight Rises, Killing Them Softly) i s Kodijem- Smitom McPheejem (Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes). Redatelj nadolazećeg Slow Westa, glazbenik John Maclean radio je već s Fassbenderom na nekoliko kraćih filmskih projekata. Film financiraju Film 4, DMC Film te The New Zealand Film Commission što ne čudi, jer će se film ondje snimati.

Be social

Komentari