22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Film

Mom ilitiga Dvije i pol žene?

facebook.com/NotChuck
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
screencrush.com
screencrush.com

Autor hit TV komedija kao što su Teorija velikog praska, Dva i pol muškarca, Dharma & GregMike & Molly, Chuck Lorre priprema novu seriju jednostavnog imena Mom koja bi ako ju CBS odobri na male ekrane u SAD-u trebala stići u jesen. Činjenica da je autor serije Lorre koji na CBS-ovom rasporedu već ima tri gore spomenute serije (od kojih je Teorija najgledanija američka komedija uopće), dovoljan je razlog da pretpostavimo da će i Mom gotovo zasigurno pronaći svoj put do publike.

Ako je itko sumnjao u dolazak te serije na televiziju, sve sumnje su dosada sigurno nestale kada je nedavno najavljeno kako će naslovnu ulogu igrati simpatična zvijezda Mrak filmova i komedija poput The House Bunny i prošlogodišnjeg Diktatora, Anna Faris. A saznanje da će ulogu njene majke igrati višestruka dobitnica Emmyja i glavna glumica kultne serije Zapadno krilo Allison Janney zacementirala je seriji status favorita u nadolazećoj sezoni pilota.

Serija bi trebala pratiti nedavno “trijeznu” samohranu majku (nadajmo se kćeri tako da možemo još koji put spomenuti Dvije i pol žene) koja pokušava vratiti svoj život u red u vinskom središtu Amerike – dolini Napi. S obzirom na uspjeh dosadašnjih Lorreovih serija ne samo u SAD-u, već i u Hrvatskoj, nitko se neće iznenaditi ako ovo nije posljednji put da pričamo o Mom.

 
Be social

Komentari