Istaknuto
12.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Nova Nova glazba donosi sedam isto tako novih singlova za koje možete glasati sljedećih tjedan dana, a preporučili smo i nekoliko stranih noviteta.

10.02.2020.

Vrijeme čitanja: 11 minute „Late is the hour in which this conjurer chooses to appear!“ - prosiktao bi na mene vjerojatno Grima Wormtongue kada bi mogao vidjeti da albume od studenog i prosinca izbacujem krajem siječnja.

Glazba

Ziher playlista: Mr. Scruff za produženje ljeta

23.08.2019. Igor Yuri JuriljFoto: Facebook.com / Jane Anderson / CurrentState Photo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Gospodin Andy Carthy je disk džokej koji se ogrnuo imenom Mr. Scruff, a ako ga ne znate bez nas, mogli biste ga se sjetiti kao integrirane pjesme (mp3-ce) u vašem omiljenom Windowsu 7 prije sad već gro godina. Da, gospodin se našao u vašem kompu s popularnim miksom Kalimba koji sadrži sve one sastojke koji inače idu u njegovu scruffovsku Vegetu; čovjek je panžanrosvkog okusa, pa tako kombinira bolje od Nika Praskatona zvukove od soula, funka, hip hopa, jazza, reggaea, latino i afro zvuka, ska, disca, housea, pa do kraja liste. I to sve zvuči preslatko, plesno, veselo i vedro, a to su pridjevi koji nama Hrvatima KRONIČNO trebaju u životu.

Mr. Scruffa ćete prepoznati ako se upustite u našu playlista od 13 sretnih postaja i po animiranoj maskoti koja izgleda kao krumpirko s očima kojeg kao da su crtali vrtićki kikači, iako frajer ozbiljno vrti tim vinilkama, što će sigurno pokazati u zagrebačkom The Garden Breweryju u petak, 30. kolovoza.

Veseljko Scruff i njegov dobar beat našem uhu nisu ni novi ni strani, prisjetimo li se da je već nastupio na festivalu Garden u Tisnom, a onda nakon toga na istoj lokaciji, no drugom festivalu – Soundwavevu. Bili smo na oba, bilo je jako seksi, veselo, ljetno, slano i plesno, a čovjek se zaljubio u našu zemlju više negoli mi u njegovu mjuzu. Zašto ga onda ne treba propustiti? Evo 13 razloga. Mi ćemo reći – jer vas cijenimo!

(Visited 242 times, 2 visits today)

Komentari