nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

13. kolovoza 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Svjedočili smo nedavno momentu u pop-kulturi kada su dva filma, naslovima spojena u “Barbieheimer” navodno najavila spas kina. Jesu li u tome uspjeli?

Glazba

Najava – A Place to Bury Strangers: Hrvatska praizvedba najglasnijih Newyorčana

Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers
Foto: facebook.com/aplacetoburystrangers

Za manje od mjesec dana u Zagrebačkoj Močvari očekuje nas premijerno izdanje A Place to Bury Strangers, najpoznatijih po predanom radu u obrani kritičkom recepcijom stečena naslova najglasnijeg banda u New Yorku.

Ovaj bruklinški psihodelični noise rock postoji nešo više od deset  godina i u tom nam je razdoblju ponudio i više nego odlična tri LP-a od kojih je najrecentniji onaj iz 2012-e naslovljen „Worship“. Uz tri albuma, tu je niz od devet EP-a plus jedan live sa Nine Inch Nailsima iz 2008-e. Osim zapaženih solo nastupa, u posljednjih su šest godina nastupili kao support bandovima poput Black Rebel Motorcycle Club, MGMT, The Big Pink, te već spomenutim Nine Inch Nailsima. Posljednje što se od njih može naći u obližnjim cd shopovima (ili bar onim internetskim) je „Strange Moon“ EP iz ove godine i sam je izvrsna prolegomena onome što vas očekuje u Močvari ako u nju dođete slučajem ili namjerom 12.10. od 21h.

Cijena ulaznica iznosi 60 kn u pretprodaji te na sam dan koncerta 75 kn.  Ovo močvarno izdanje A place to bury strangers priprema Lynx Lynx Music iz Zagreba.

Be social

Komentari