Glazba

Najava: Za 18. rođendan Radio Studenta u Močvari gledate Nothing i Bazooku

Foto: press
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: press
Foto: press

Shoegaze senzacija iz Philadelphije, Nothing, nastupit će 8. studenog u klubu Močvara. Radio Student i SSVE dovode i odličan no-wave punk band, Bazooka, iz Atene koji će otvoriti koncertni dio večeri. Ostatak večeri ćete provesti s radijskim DJ sastavom: DJ Gospa, Peki Pele i Mile, s kojima ćete i aktivno proslaviti 18 godina postojanja Radio Studenta.

Nakon dvogodišnjeg boravka u zatvoru zbog nanošenja ozljeda hladnim oružjem, Domenic Palermo ponovo počinje stvarati glazbu i izdaje demo EP nazvan “Poshlost” 2011. godine pod aliasom Nothing. Nakon nekoliko pokušaja da okupi stalnu postavu benda Palermo upoznaje Brandona Setta koji svježim pristupom i novim idejama uvelike pridonosi bendu.

2012. godine zajedno snimaju i izdaju “Suns and Lovers” EP izdan za Big Love Records te hvaljeni “Downward Years To Come” izdan za A389 Recordings, EP izadnje čiji je koncept posveta nekolicini pjesnika koji su si oduzeli život.

Foto: Press
Foto: Press

Setta i Palermo prošle godine ponovo odlaze u studio i snimaju debi album “Guilty Of Everything” te potpisuju za kultni Relapse Records, za koji također potpisuju True Widow, ASG, Baroness, Horseback, Indian i Red Fang. Postavu benda Nothing danas čine Domenic Palermo, Brandon Setta, Kyle Kimball iz Let Down i Nick Basset iz benda Whirr.

Bend Bazooka osnovan je 2008. godine a čine ga Xanthos (gitara, vokal), Panos (bubnjevi), John (bubnjevi) i Billy (bas gitara). Bazooka danas uz Acid Baby Jesus i Gay Anniversary čini integralan dio sve važnije grčke psych, punk i garažne scene prisutne globalno.

Debi album “Bazooka” izdan je 2012. za Slovenly Recordings, američku etiketu iz Rena u Nevadi za koju potpisuju i Subsonics, The Hussy te Acid Baby Jesus.

Radi se o bendu s dva seta bubnjeva, dvije gitare i bas gitarom, što bi trebala biti garancija odličnog live – pogotovo ovaj dio s dva seta bubnjeva-

Ulaznice su u pretprodaji po 60 kuna, a na dan koncerta cijena im se diže na 80 kuna. Iste se mogu kupiti u sustavu Entrio, te na svim službenim pretprodajnim lokacijama.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama u Zagrebu: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Aquarius CD shop (Maksimirska 16), Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7), Rockmark (Berislavićeva 13), te ostalim gradovima: https://www.entrio.hr/outlets.

Be social

Komentari