Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Film

Nakon 34 godine film “Labyrinth” dobiva svoj nastavak

25.04.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/LabyrinthTheMovie
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Kultni film Labyrinth iz 1986. godine o tinejdžerici koja nesmotreno poželi da joj brat nestane u čarobnom labirintu pa onda dobije 13 sati da ga spasi o zlog goblinskog kralja nakon 34 godine dobiva svoj nastavak. Govora o drugom dijelu filma u kojem su glavne uloge tumačili David Bowie Jennifer Connelly bilo je već godinama, a čini se da je to sada i službeno. Mišljenja o nužnosti nastavka originala, međutim, oduvijek su bila podijeljena.

Originalni film režirao je legendarni redatelj i lutkar Jim Henson i Labyrinth mu je zapravo bio posljednji film prije smrti. Novi film režirat će Fede Alvarez, koji se dosad predstavio filmovima Don’t Breathe Evil Dead. Još se ne zna hoće li Jennifer Connelly reprizirati svoju ulogu, no svi oni koji se boje da će netko drugi pokušati ući u cipele Davida Bowieja i reintepretirati ulogu Goblin Kinga mogu odahnuti – taj lik se uopće neće pojaviti u nastavku. Priča bi, međutim, trebala biti povezana s originalom, iako je za očekivati da će postojati određeni vremenski skok.

U produkciju filma bit će uključen i Hensonov studio, odgovoran za upečatljiv i inovativan dizajn čudovišta, te njegova kći Lisa Henson, a sam Alvarez je veliki ljubitelj originala, pa postoji nada da će nastavak ostati u njegovu duhu, odnosno da neće pokušati nadići njegovu legendarnost već je samo nastaviti.

(Visited 102 times, 2 visits today)

Komentari