nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Film

“PRLJAVI PLES” dobiva nastavak u kojem će glumiti Jennifer Grey

prljavi ples
Foto: facebook.com/OfficialDirtyDancing
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Baš kad smo se zapitali što će novoga-staroga nostalgija izvući iz holivudske nafte, objavljeno je da će kultni klasik iz 1987. godine „Prljavi ples” dobiti nastavak u kojem će se pojaviti te ga producirati Jennifer Grey, koja je u originalu utjelovila protagonisticu Baby.

„Prljavi ples” je u 80-ima i 90-ima postigao ogromnu popularnost i katapultirao Patricka Swayzeja u zvijezde. Swayze i Grey su oboje bili nominirani za Zlatni globus, a taj i zlatni kipić Oscara film je dobio za pjesmu „(I’ve Had) the Time of My Life”.

Ovo nije prvi put da film dobiva nastavak – 2004. godine snimljen je film o potpuno novim likovima koji su napetu političku scenu Havane iz 50- ih začinjavali svojim prljavim pokretima. Ovaj novi nastavak trebao bi naginjati više na nostalgičnu i romantičnu stranu, sa željom da privuče što veći broj obožavatelja originala.

(Visited 211 times, 2 visits today)
Be social

Komentari