Istaknuto
23.09.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi devet novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Film

“PRLJAVI PLES” dobiva nastavak u kojem će glumiti Jennifer Grey

07.08.2020. Ziher.hrFoto: facebook.com/OfficialDirtyDancing
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Baš kad smo se zapitali što će novoga-staroga nostalgija izvući iz holivudske nafte, objavljeno je da će kultni klasik iz 1987. godine „Prljavi ples” dobiti nastavak u kojem će se pojaviti te ga producirati Jennifer Grey, koja je u originalu utjelovila protagonisticu Baby.

„Prljavi ples” je u 80-ima i 90-ima postigao ogromnu popularnost i katapultirao Patricka Swayzeja u zvijezde. Swayze i Grey su oboje bili nominirani za Zlatni globus, a taj i zlatni kipić Oscara film je dobio za pjesmu „(I’ve Had) the Time of My Life”.

Ovo nije prvi put da film dobiva nastavak – 2004. godine snimljen je film o potpuno novim likovima koji su napetu političku scenu Havane iz 50- ih začinjavali svojim prljavim pokretima. Ovaj novi nastavak trebao bi naginjati više na nostalgičnu i romantičnu stranu, sa željom da privuče što veći broj obožavatelja originala.

(Visited 77 times, 4 visits today)

Komentari