nemanja
17. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 11 minute nemanja je alter-ego Puležanina koji je albumom “Voodoo Beat” zatvorio svoju psihodeličnu disko trilogiju.

4. rujna 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Rujan je mjesec u kojem nas čekaju mnogi povratci – od drugog dijela „Časne“ do petog dijela serijala „Poslije svega“ pa sve do nevjerojatnog desetog dijela „Slagalice strave“ uz tek pokoji originalni film.

Vizart

Nekonvencionalne umjetnine i unikatni predmeti na 7. artOmatu

Foto: hdlu.hr/screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta – artOmat, ove će se godine, sedme za redom, održavati od 16. do 23. prosinca u Meštrovićevu paviljonu. Temeljna je ideja sajma omogućiti kupnju originalnih predmeta, podržavajući pritom mikro-proizvodnju koja rezultira unikatnim proizvodima. ArtOmat nadopunjuje Advent u Zagrebu stvaranjem prilike za kupnju jedinstvenih božićnih poklona.

Jedan je od glavnih ciljeva artOmata inspirirati publiku putem jedinstvenih i interaktivnih događanja pa osim izložbeno-prodajnog sajma, program artOmata sadrži još edukativni i umjetnički segment. Na taj način sajam povezuje različite sudionike kreativne scene, potiče kolaborativne umjetničke projekte, aktivno sudjelujući u razvoju kulturne scene grada Zagreba.

Na sajmu će svoje radove predstaviti čak 70 izlagača, a ulaz na sajam, kao i sav popratni program je besplatan. Otvorenje sajma je u petak, 16. prosinca, u 19 sati. Vikendom će artOmat biti otvoren od 11 do 21 sat, a tijekom tjedna od 12 do 21 sat.

Be social

Komentari