Istaknuto
29.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Nova glazba ove srijede donosi devet novih singlova za čiju pobjedu možete glasati sljedećih tjedan dana, a našlo se, kao i uvijek, i nekoliko stranih preporuka.

28.01.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute U subotu 1. veljače u Močvari održat će se koncert u znak sjećanja na Ivana Antolića, pozivamo vas da nam pomognete sakriti ga od zaborava vječnosti.

Film

Netflixova serija ‘You’ dobiva novu, treću sezonu

15.01.2020. Ziher.hrFoto: imdb.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što je izazvala senzaciju krajem 2018. godine i ponovno se kao osvježeni materijal pojavila u Netflixovom programu prije mjesec dana, serija Youkoja prati voajerske sklonosti jednog knjižara, ponovno će se vratiti s novom i već trećom sezonom.

Penn Badgley, koji je prije ove serije svoj voajerski talent imao priliku pokazati u Tračerici, nastavit će tumačiti Joea Goldberga, odnosno Willa Bettelheima, a uz njega će nastaviti glumiti i Victoria Pedretti, koja je u drugoj sezoni glumila Joeovu trenutnu opsesiju Love. Treća je sezona završila napeto i s otvorenim pitanjima pa nije ni čudo što je Netflix odlučio nastaviti priču.

Datum izlaska nove sezone još nije poznat, kao ni detalji radnje, no obožavatelji su već puni teorija.

(Visited 89 times, 2 visits today)

Komentari