Istaknuto
12.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Novih pet glazbenih uradaka iz domaćih radionica bore se za naklonost slušatelja,a tu je i pet stranih preporuka za slušanje.

07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

Film

Netflixova serija ‘You’ dobiva novu, treću sezonu

15.01.2020. Ziher.hrFoto: imdb.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nakon što je izazvala senzaciju krajem 2018. godine i ponovno se kao osvježeni materijal pojavila u Netflixovom programu prije mjesec dana, serija Youkoja prati voajerske sklonosti jednog knjižara, ponovno će se vratiti s novom i već trećom sezonom.

Penn Badgley, koji je prije ove serije svoj voajerski talent imao priliku pokazati u Tračerici, nastavit će tumačiti Joea Goldberga, odnosno Willa Bettelheima, a uz njega će nastaviti glumiti i Victoria Pedretti, koja je u drugoj sezoni glumila Joeovu trenutnu opsesiju Love. Treća je sezona završila napeto i s otvorenim pitanjima pa nije ni čudo što je Netflix odlučio nastaviti priču.

Datum izlaska nove sezone još nije poznat, kao ni detalji radnje, no obožavatelji su već puni teorija.

(Visited 234 times, 3 visits today)

Komentari