Istaknuto
11.12.2019.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta U mjesecu blagdana i izbora, ovih sedam singlova i ove srijede traži vašu pažnju i vaš glas za onaj/one koji najviše zapnu za uho.

10.12.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kao lijeni i neuredni korisnik Interneta, nimalo ažuran u pružanju potpore onima koji stvaraju njegov sadržaj, nisam puno očekivala od ovog popisa. No on ipak govori nešto o meni.

Film

“Stranger Things” dobiva treću sezonu, pogledajte teaser

11.12.2018. Ziher.hrFoto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Netflix je tradicionalno, preko teasera, najavio da će treća sezona popularne serije Stranger Things izaći 2019. godine, prenosi Indie Wire.

U objavljenom teaseru nema novih vizualnih informacija i novosti, ali otkrila su se imena osam epizoda koja će okupirati ekrane sljedeće godine. Broj epizoda jednak je prvoj sezoni, dok je prošla sezona imala devet epizoda.

Stranger Things 3 vraća se u jednakoj glumačkoj postavi, barem što se tiče glavnih likova: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp i Joe Keery reprizirat će svoje uloge.

Naslovi epizoda treće sezone u izvornom obliku:

1. “Suzie, Do You Copy?”
2. “The Mall Rats”
3. “The Case of the Missing Lifeguard”
4. “The Sauna Test”
5. “The Source”
6. “The Birthday”
7. “The Bite”
8. “The Battle of Starcourt”

Obožavatelji su već počeli nagađati što bi se u kojoj moglo dogoditi, ali za najprecizniji razvoj događaja čekamo treću sezonu u cijelosti.

(Visited 195 times, 3 visits today)

Komentari