Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Film

“Stranger Things” dobiva treću sezonu, pogledajte teaser

11.12.2018. Ziher.hrFoto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Netflix je tradicionalno, preko teasera, najavio da će treća sezona popularne serije Stranger Things izaći 2019. godine, prenosi Indie Wire.

U objavljenom teaseru nema novih vizualnih informacija i novosti, ali otkrila su se imena osam epizoda koja će okupirati ekrane sljedeće godine. Broj epizoda jednak je prvoj sezoni, dok je prošla sezona imala devet epizoda.

Stranger Things 3 vraća se u jednakoj glumačkoj postavi, barem što se tiče glavnih likova: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp i Joe Keery reprizirat će svoje uloge.

Naslovi epizoda treće sezone u izvornom obliku:

1. “Suzie, Do You Copy?”
2. “The Mall Rats”
3. “The Case of the Missing Lifeguard”
4. “The Sauna Test”
5. “The Source”
6. “The Birthday”
7. “The Bite”
8. “The Battle of Starcourt”

Obožavatelji su već počeli nagađati što bi se u kojoj moglo dogoditi, ali za najprecizniji razvoj događaja čekamo treću sezonu u cijelosti.

(Visited 202 times, 1 visits today)

Komentari