Istaknuto
23.09.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi devet novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Nežni Dalibor koncertom u Tvornici slavi 10 godina postojanja

25.09.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nežni Dalibor je grupa koja pripada novijoj generaciji srpskih bendova čiji se rad povezuje s kultnom zgradom BIGZ-a. Svoj zvuk temelje na svemu što smatraju ključnim u rock’n’rollu, od psihodelije 60-ih godina do suvremene nezavisne scene. Svojih deset godina postojanja bend će obilježiti koncertom u Tvornici kulture u petak 28. rujna.

Bend je diskografski debitirao singlom Značajan događaj na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?”, nakon čega je zabilježio četiri studijska albuma – “Sredstva i veštine”, “Normalan život”, “Nežni Dalibor” i, prošle godine objavljen “U slojevima“. Na aktualnom izdanju se nalazi osam pjesama, od kojih su četiri skinute kao singlovi.

U posljednjih deset godina Nežni Dalibor je obišao cijelu regiju nastupivši i na većini eminentnih festivala, a van regije svirali su u Belgiji i na Waves festivalu u Beču.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari