Istaknuto
13.11.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Borba za singl tjedna može početi jer donosimo novu rundu glazbenih noviteta za koje možete glasati te nekoliko stranih preporuka za slušanje.

09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

Glazba

Nežni Dalibor koncertom u Tvornici slavi 10 godina postojanja

25.09.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Nežni Dalibor je grupa koja pripada novijoj generaciji srpskih bendova čiji se rad povezuje s kultnom zgradom BIGZ-a. Svoj zvuk temelje na svemu što smatraju ključnim u rock’n’rollu, od psihodelije 60-ih godina do suvremene nezavisne scene. Svojih deset godina postojanja bend će obilježiti koncertom u Tvornici kulture u petak 28. rujna.

Bend je diskografski debitirao singlom Značajan događaj na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?”, nakon čega je zabilježio četiri studijska albuma – “Sredstva i veštine”, “Normalan život”, “Nežni Dalibor” i, prošle godine objavljen “U slojevima“. Na aktualnom izdanju se nalazi osam pjesama, od kojih su četiri skinute kao singlovi.

U posljednjih deset godina Nežni Dalibor je obišao cijelu regiju nastupivši i na većini eminentnih festivala, a van regije svirali su u Belgiji i na Waves festivalu u Beču.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna.

(Visited 81 times, 2 visits today)

Komentari