Istaknuto
28.01.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute U subotu 1. veljače u Močvari održat će se koncert u znak sjećanja na Ivana Antolića, pozivamo vas da nam pomognete sakriti ga od zaborava vječnosti.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

Nežni Dalibor koncertom u Tvornici slavi 10 godina postojanja

25.09.2018. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nežni Dalibor je grupa koja pripada novijoj generaciji srpskih bendova čiji se rad povezuje s kultnom zgradom BIGZ-a. Svoj zvuk temelje na svemu što smatraju ključnim u rock’n’rollu, od psihodelije 60-ih godina do suvremene nezavisne scene. Svojih deset godina postojanja bend će obilježiti koncertom u Tvornici kulture u petak 28. rujna.

Bend je diskografski debitirao singlom Značajan događaj na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?”, nakon čega je zabilježio četiri studijska albuma – “Sredstva i veštine”, “Normalan život”, “Nežni Dalibor” i, prošle godine objavljen “U slojevima“. Na aktualnom izdanju se nalazi osam pjesama, od kojih su četiri skinute kao singlovi.

U posljednjih deset godina Nežni Dalibor je obišao cijelu regiju nastupivši i na većini eminentnih festivala, a van regije svirali su u Belgiji i na Waves festivalu u Beču.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari