Istaknuto
22.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

16.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 1. listopada ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše glazbene redakcije!

Glazba

Elemental dvodnevnim koncertom ‘XOXO’ slavi 20 godina karijere u Tvornici kulture

10.12.2018. Ziher.hrFoto: Martina Trbuščić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Elemental nam priprema elementarnu nepogodu u vidu duplog koncerta u Tvornici kulture u petak i subotu (14. i 15. prosinca), jedan koncert za svaku dekadu njihovog postojanja.

Svoj okrugli rođendan proslavit će koncertom XOXO pred zagrebačkom publikom te će nam u petak pripremiti koncert s pjesmama po vlastitom izboru, dok su za subotu playlistu prepustili u ruke publici. Glasovanje je završeno, a sad je na njima da ih izvježbaju.

Navodno Remi priprema i jedno iznenađenje, a o čemu je riječ saznat ćete ako na vrijeme kupite svoju kartu i svojim dolaskom im čestitate rođendan. Vjerujemo da će biti i glazbenih gostiju, ali sve je još zavijeno velom tajne.

Prisjetit ćemo se što je ovaj hip hop bend stvarao u 20 godina postojanja u kojima su iznjedrili sedam albuma i nebrojeno hitova od kada su bili veseli trio pa do današnje sedmeročlane posade. Ljubitelji njihovog zvuka i britkog jezika nakon poduže pauze opet će ponavljati rime za njima održavanjem ritma tjelesnim pokretima.

Ulaznice

Cijena jednodnevnih ulaznica iznosi 70 kuna do 13. prosinca te 90 kuna na sam dan pojedinog nastupa.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

(Visited 133 times, 1 visits today)

Komentari