Glazba

Nova glazba: KiIled a Fox, Truth ≠ Tribe, Seed Holden i drugi

nova
Foto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjedu kao singl prošlog tjedna odnijela je pjesma Hej ti mali čovječe splitskog solo projekta pod nazivom Jimi & The Garage Band.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će Killed a Fox, Harp Explosion, Seed Holden, Truth ≠ Tribe, Ivana Kindl, Mile Kekin i Matej Mudrovčić Mudri.

Strane preporuke za slušanje ovog tjedna su Sufjan Stevens, Craig David, Foals, We Are Magonia iThe Marías.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Marías – Baby One More Time

The Marías dolaze iz Los Angelesa, a svoju glazbu karakteriziraju kao psihodelični soul. Meni je ova obrada mega hita Britney Spears toliko zapala za uho da sam ju odlučila uvrstiti na listu covera skoro boljih od originala.

Craig David – When You Know What Love Is

U ime nebrojeno puta pregledane Ja sam pomalo gej parodije na njegov veliki hit (a da ne ispadne da ne pratimo novitete), osjećam se potrebitom spomenuti da Craig David ima novi singl When You Know What Love Is. Pjesma ima taj ljetni štih, ali se ni po čemu ne izdvaja od svih drugih njoj sličnih.

Foals – Sunday

Foals su objavili ideo za pjesmu Sunday, a uskoro ćete ih moći slušati i gledati ako planirate posjetiti INmusic festival.

Sufjan Stevens – Love Yourself

Sufjan Stevens svojim novim singlom poručuje Love Yourself. Singl je posvećen LGBTQ zajednici.

We Are Magonia – Master Of Horror

Pravi primjer evil syntha s kojim završavamo ovotjedni pregled noviteta. We Are Magonia dolaze iz Francuske i zaslužuju vašu pažnju ako ste ljubitelj retro synthwavea.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

Be social

Komentari