Glazba

Nova glazba: Koh, Kojoti ft. Kandžija, Matt Grafton i drugi

nova
Foto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna je grupa Moon s pjesmom Mission.

Ovaj tjedan domaće i regionalne snage odmjerit će Koh, Mamut, Kojoti u suradnji s Kandžijom, ESC Life, Pavel, Matt Grafton i Headoneast.

Od strane glazbe preporučujemo BANKS, FKA twigs, Men I Trust, Swanes i Trevor Something.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

BANKS – Gimme

BANKS se vratila novim singlom! Skoro tri godine nakon posljednjeg studijskog izdanja, povratak na scenu predstavila je mračnom pop himnom Gimme. Jedva čekamo čuti što nam još sprema u bližoj budućnosti.

FKA twigs – Cellophane

Ima nešto magično u broju tri, jer i FKA twigs predstavlja novi singl Cellophane nakon tri godine pauze. Vrlo zanimljiv video prati singl, a pjesma najavljuje njenu mini svjetsku turneju.

Men I Trust – Numb

Kanadski trio Men I Trust sanjivim singlom Numb najavljuju novi album. Ova pjesma idealna je za ljenčarenje na suncu i već sad priziva ljeto.

Swanes – Dreams of Iceland

Braća Michael i Stefan Bildy dolaze iz Toronta i stvaraju glazbu pod imenom Swanes. Na listi noviteta našli su se singlom Dreams of Iceland koji zvuči jednako sanjivo kao što mu i ime najavljuje.

Trevor Something – The Chemical of Love

O Trevoru koji ne postoji sam već jednom prilikom pisala malo opsežnije, a ovotjedni pregled glazbenih noviteta završavam njegovim videom za pjesmu The Chemical of Love s aktualnog albuma “Bots Don’t Cry”.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Helena Kezerić.

Be social

Komentari