Istaknuto
27.01.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.01.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Toliko je važno da zna da smo tu, da je čujemo i vidimo, da smo na njenoj strani, da uporno ponavljamo da žrtva nikada nije kriva i da ne postoji pravo vrijeme niti vremenski rok u kojem je trebalo prijaviti nasilje. Jedino pravo vrijeme je ono kada je žrtva spremna.

Glazba

Nova glazba: Filip Majdak, Igor Božanić, ŽEN i drugi

16.01.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se deset singlova domaćih i regionalnih snaga. Tu su Andreja, Rundek & Ekipa ”Ftičeki”, Filip Majdak, RØLØ, Igor Božanić, Mario Huljev, Antonela Doko, Kedžo, Aljoša Šerić, ŽEN i Kuzma & Shaka Zulu.

Od stranih noviteta preporučujemo White Lies, Vök, Chaka Khan, Calvin Harris & Rag’n’Bone Man i Gesaffelstein & The Weeknd.

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

White Lies – Tokyo

Početkom ožujka White Lies će nastupiti u Tvornici kulture, a ovog tjedna su na našoj listi zbog videa za pjesmu Tokyo. Pjesma se nalazi na albumu čiji se izlazak očekuje vrlo skoro.

Vök – Erase You

Islandski electro dream pop sastav Vök objavio je novi singl Erase You s nadolazećeg albuma i ususret koncertu u Tvornici kulture koji će se održati 14. veljače.

Chaka Khan – Hello Happiness

Dobrodošli u disco kakav volimo uz video za novu pjesmu Hello Happiness legendarne Chake Khan. Izlazak istoimenog albuma očekuje se 15. veljače.

Calvin Harris ft. Rag’n’Bone Man – Giant

Kad smo već kod dobrih vokala, Rag’n’Bone Man je u suradnji s Calvinom Harrisom predstavio plesni novitet pod imenom Giant.

Gesaffelstein & The Weeknd – Lost in the Fire

Treća po redu suradnja između The Weeknda i francuskog techno DJ-a Gesaffelsteina donijela nam je video za pjesmu Lost in the Fire.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 202 times, 1 visits today)

Komentari