Istaknuto
04.12.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja i zajedništva.

01.12.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Ažurirajte se i ovog tjedna uz aktualne singlove s domaćeg glazbenog terena uz rubriku Nova glazba. Odaberite svog favorita i donesite mu vječnu slavu.

Glazba

Nova glazba: Mary May, Irena Žilić, Mario Huljev, Marei i drugi

22.05.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U napetoj borbi s Animal Driveom pobjedu kao singl tjedna odnio je Virgo Supercluster zagrebačkog benda Elephant Stalker.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Irena Žilić, Mary May, Marei, Vanja i Nešvil Funk, Damar ft Dino Šaran, Paper Animals i Mario Huljev.

Strane preporuke za slušanje su The Black Keys, The Raconteurs, Bruce Springsteen, Madonna i Mark Ronson ft YEBBA.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Black Keys – Go

The Black Keys snimili su fora spot za pjesmu Go koja će se naći na njihovom novom albumu “Let’s Rock”. Album izlazi 28. lipnja.

The Raconteurs – Help Me Stranger

Help Me Stranger najavljuje novi album benda The Raconteurs. “Help Us Stranger” najavljen je za prvi dan ljeta, 21. lipnja.

Bruce Springsteen – There Goes My Miracle

Bruce Springsteen za 14. lipanj priprema izlazak albuma “Western Stars”, a najavljuje ga još jednim singlom There Goes My Miracle.

Madonna, Quavo – Future

Madonna i Quavo snimili su Future, singl koji će biti objavljen na njenom nadolazećem albumu “Madame X” 14. lipnja.

Mark Ronson ft YEBBA – Don´t Leave Me Lonely

“Late Night Feelings” ime je albuma koji će biti objavljen u lipnju, a Mark Ronson najavljuje ga još jednim singlom i suradnjom. YEBBA gostuje u Don’t Leave Me Lonely.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 1.010 times, 1 visits today)

Komentari