Istaknuto
07.08.2020.

Vrijeme čitanja: 10 minute Donosimo vam listu nekih od najpoznatijih svjetskih književnika koji su se, izuzev što su za sobom ostavili književna djela koja ćemo još dugo pamtiti, suočavali sa svojim nemilosrdnim demonima.

06.08.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Limbo je igra bez priče, bez dijaloga i bez uputa na ekranu. Istovremeno, Limbo je jedna od najposebnijih igara svih vremena.

Glazba

Nova glazba: Mary May, Irena Žilić, Mario Huljev, Marei i drugi

22.05.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U napetoj borbi s Animal Driveom pobjedu kao singl tjedna odnio je Virgo Supercluster zagrebačkog benda Elephant Stalker.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Irena Žilić, Mary May, Marei, Vanja i Nešvil Funk, Damar ft Dino Šaran, Paper Animals i Mario Huljev.

Strane preporuke za slušanje su The Black Keys, The Raconteurs, Bruce Springsteen, Madonna i Mark Ronson ft YEBBA.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Black Keys – Go

The Black Keys snimili su fora spot za pjesmu Go koja će se naći na njihovom novom albumu “Let’s Rock”. Album izlazi 28. lipnja.

The Raconteurs – Help Me Stranger

Help Me Stranger najavljuje novi album benda The Raconteurs. “Help Us Stranger” najavljen je za prvi dan ljeta, 21. lipnja.

Bruce Springsteen – There Goes My Miracle

Bruce Springsteen za 14. lipanj priprema izlazak albuma “Western Stars”, a najavljuje ga još jednim singlom There Goes My Miracle.

Madonna, Quavo – Future

Madonna i Quavo snimili su Future, singl koji će biti objavljen na njenom nadolazećem albumu “Madame X” 14. lipnja.

Mark Ronson ft YEBBA – Don´t Leave Me Lonely

“Late Night Feelings” ime je albuma koji će biti objavljen u lipnju, a Mark Ronson najavljuje ga još jednim singlom i suradnjom. YEBBA gostuje u Don’t Leave Me Lonely.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 997 times, 1 visits today)

Komentari