Glazba

Nova glazba: Fauna, The Sepia Sisters, Trophy Jump, Mangroove i drugi

nova
Foto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Domaće i regionalne snage ovaj tjedan odmjerit će Fauna, The Sepia Sisters, Mangroove, Matt Shaft, Trophy Jump, FNC Diverzant, Manntra, Mile Kekin, Laibach i S kim ja radim.

Od strane glazbe preporučujemo Foals, Summer Walker, Weezer, Grace VanderWaal i Far Caspian.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba:

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Foals – Sunday

Foals su izbacili još jedan novi singl – Sunday. Pjesma će se naći na njihovom albumu “Everything Not Saved Will Be Lost — Part 1”, a ako ste željni koncerta ovih Engleza nemojte zaboraviti da ove godine nastupaju na INmusic festivalu.

Summer Walker – Girls Need Love Remix (with Drake)

Iako nam je Summer Walker pjesmu Girls Need Love predstavila još od prošle godine, upravo je danas izašla verzija na kojoj gostuje Drake.

Weezer – High As A Kite

Dobro znani američki bend Weezer predstavio je video za singl High As A Kite koji se nalazi na novom albumu “Black Album” koji izlazi u petak.

Grace VanderWaal – Stray

Ova petnaestogodišnja američka glazbenica oduševit će vas svojim jedinstvenim vokalom. Grace VanderWaal ovog tjedna našla se na listi noviteta s predivnom pjesmom Stray.

Far Caspian – Conversation

Pregled noviteta završavamo sa sanjivim soundtrackom za sunčana poslijepodneva. Britanski trio Far Caspian predstavio je novi singl Conversation koji će se svidjeti svim fanovima Svemirka i slične glazbe.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

Be social

Komentari