Film

Novi film o Koku, Ljubav ili smrt, stiže u rekordan broj kina

foto: HAVC
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
foto: HAVC
foto: HAVC

Treći nastavak filma o Koku Ljubav ili smrt, koji u kina stiže 6. studenog, moći će se pogledati u rekordnom broju kino dvorana na našim prostorima – radi se o preko četrdeset kino dvorana diljem Hrvatske. Naime, film s projekcijama istodobno kreće u svim CineStar i Cineplexx multipleksima, ali i u mreži nezavisnih kina.
Osim toga, najnoviji nastavak Kokovih avantura uz standardne kino lokacije posjetit će i druga mjesta i gradove u kojima redovan kino program ne postoji. Tako u suradnji s projektom Kino Mediteran Ljubav ili smrt krajem studenog kreće na turneju Dalmacijom u sklopu koje će se film prikazivati od Lastova pa sve do Imotskog i Makarske.

Film Ljubav ili smrt napisao je i režirao Daniel Kušan, koji je potpisao i prvi film serijala, Koka i duhove. Većinu glumačke ekipe Ljubavi ili smrti publika poznaje iz ranijih filmova – Antonio Parač ponovno je u ulozi Koka, Kristian Bonačić glumi njegovog najboljeg prijatelja Zlatka, Nina Mileta sestru Maricu, Vanja Markovinović glumi Marijanu, a Filip Mayer Mikija. Novi glumci koji će stati uz bok ovima su Tesa Litvan, Tara Thaller, Korana Ugrina, Marin Stević i Ilijana Knežević.

 

Be social

Komentari