Film

Novi James Bond u kinima 2015. godine: Tko će biti redatelj?

Foto: Screenshot from YouTube trailer
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
facebook.com/SkyfallMovie
facebook.com/SkyfallMovie

Film Skyfall u potpunosti je oživio franšizu o najpopularnijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a velike zasluge za taj uspjeh pripisuju se redatelju Samu Mendesu. Međutim, engleski se redatelj početkom ožujka zahvalio filmskoj kompaniji Metro Goldwyn Mayer te im je poručio da potraže novog redatelja koji će preuzeti režiranje novog Jamesa Bonda.

“Režiranje Jamesa Bonda bilo je jedno od najboljih iskustava u mojoj profesionalnoj karijeri, ali odlučio sam se fokusirati na neke druge projekte”, rekao je u odbijenici Mendes.

Odmah nakon što je Mendes odbio sudjelovati u snimanju 24. nastavka o Jamesu Bondu, kladionice u Velikoj Britaniji napravile su listu favorita, a prema njihovom mišljenju Guy Ritchie bi trebao preuzeti redateljsku palicu.

Ipak, iz MGM-a su demantirali takve navode te su poručili kako će uskoro objaviti ime novog redatelja.

“Vrlo smo zadovoljni uspjehom posljednjeg filma, a uskoro bi trebali objaviti ime novog redatelja. Osim toga, usko surađujemo s producentima i partnerima, a sa zadovoljstvom možemo priopćiti kako sve ide po planu vezano za novi scenarij. Očekujemo da će sav posao biti gotov kroz tri godine”, stoji u priopćenju MGM-a, kojeg prenosi Guardian.

Be social

Komentari