Film

Zagreb se budi: Jesi li za Drive in Kino?

Foto: Bruno Zlomislic/HSA
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Bruno Zlomislic/HSA
Foto: Bruno Zlomislic/HSA

Bijeli teror zvan snijeg je potučen do kraja, a shodno tome nemilosrdna zima napokon je potpisala kapitulaciju. Travanj je, stoga, ono razdoblje u godini kada se svi budimo iz zimskog sna, pa tako i glavni grad svih Hrvata. Iako je neko vrijeme nosio titulu najdosadnijeg grada u Europi, projekti poput “Drive in Kina” u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije osvježili su lice Zagreba i njegovi žitelji napokon mogu kvalitetno iskoristiti vikend – naročito nedjelju.

Bilo kako bilo, marljivi studenti su u suradnji s poduzećem Via Solisom iskoristili prostor kod legendarne Kockice (to je ono parkiralište na kojem su mnogi tijekom svog perioda u autoškoli ostavili krv, znoj i suze) te su početkom travnja organizirali projekcije filmova, koje možete gledati iz udobnosti svog automobila ili, pak, sjedeći pokraj tuđeg.

“Velika nam je želja učiniti ovaj program stalnom ponudom grada Zagreba”

“Uz projekciju filma svaku večer, posjetitelji će moći uživati u stand up nastupu našeg dragog partnera Studija smijeha, nastupu DJ-a, moći će kupiti različitu hranu i piće, a pripremamo i nekoliko dodatnih iznenađenja. Cijeli program je besplatan za sve. Svakako želimo naglasiti da zbog očekivane velike posjećenosti projekta ljudi dođu na vrijeme zauzeti svoje mjesto na parkingu. Velika nam je želja učiniti ovaj program stalnom ponudom grada Zagreba, no o daljnjim planovima razmišljati nakon odrađenog prvog Drive ina”, rekla nam je Iva Kovačić iz Hrvatske studentske asocijacije.

“Za sve posjetitelje ulaz je besplatan. Filmovi će se slušati preko radijske frekvencije u automobilu. Prikazivat ćemo filmove novijeg datuma izlaska, naći će se na programu blockbuster, romantična komedija… Poseban je doživljaj gledati popularne filmove na Airscreen platu dijagonale 12 metara koje osigurava naš partner – Via Solis. Zbog tako velikog platna film će se moći gledati čak i sa savskog nasipa”, nadodala je.

Prošle subote i nedjelje gledali smo “Sljedeća tri dana”, odnosno “Ponoć u Parizu”, a ovaj vikend pripremite se za hitove “Kraljev govor” i “Rimu, s ljubavlju”. Ako ste veliki obožavatelj Woodyja Allena, Marine Orsag i slanih kokica – “Drive in Kino” je prava stvar za vas!

Be social

Komentari