Istaknuto
03.07.2020.

Vrijeme čitanja: 12 minute Pratili smo predviđanja pa smo odlučili izdvojiti i prokomentirati programe za kulturu onih koji već danima krase vrh anketa mnogih portala.

01.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Film

Otvoreno nebo i platno kao u kinu: KOZa ponovno na screenu

24.08.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/KOZaKviz
Vrijeme čitanja: 2 minute

Drage KOZašice, KOZaši i svi vi koji ćete to tek postati,

nakon kratke ljetne pauze ispunjene skitanjem po obali i otocima, naš kviz općeg znanja vraća se na velika vrata. Uzbuđeni smo što možemo najaviti da i ove godine nastupamo u sklopu festivala Screen on the Green, i to na lokaciji nikad bližoj mjestu gdje je KOZa nastala – pod vedrim jarunskim nebom!

petak, 1. rujna, s početkom u 18.30 sati na livadi pored Aquariusa (crvena oznaka na karti dolje) održat ćemo povratničku KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom Beethovena domaće stand-up scene Gorana Vugrineca Goca, dvosatni kviz testirat će vas sa stotinjak pitanja, a brojni sponzori potvrdit će ono što KOZa tvrdi od samog početka – da se znanje itekako isplati! Okupite ekipu, prijavite se, rezervirajte svoje mjesto na mekoj jarunskoj travi i pozdravite se od ljeta zabavnim i opuštenim kvizom kakve ste navikli igrati kod nas.

Kviz se sastoji od pet različitih kategorija, a s obzirom na vrhunsku festivalsku opremu i veliko platno, možete očekivati dosta multimedijskih pitanja. S obzirom na naše uzbuđenje što smo konačno na Jarunu, odlučili smo ulaznice ponuditi po prigodno veseloj promotivnoj cijeni: ekipna ulaznica koštat će vas 60 kuna. Svaka se ekipa može sastojati od najviše četiri člana, a svoje mjesto po mjesečinom možete rezervirati ispunjavanjem ove jednostavne prijavnice.

Vidimo se na Jarunu za tjedan dana!

Koza

Foto: www.facebook.com/KOZaKviz

SCREEN on the GREEN

SCREEN on the GREEN je filmski piknik festival koji se sedmu godinu za redom održava u najpopularnijim zagrebačkim gradskim parkovima, događaj koji je kroz godine postao neizostavan dio zagrebačke “ljetne kulturne scene”. Festival je dostupan široj publici različitih filmskih preferencija, a ugodnu atmosferu toplih ljetnih večeri osigurava velik broj filmova domaće i strane produkcije. S obzirom da se ulaznice za filmske projekcije ne naplaćuju, svi posjetitelji će potpuno besplatno moći uživati u filmskom i glazbenom programu. Posjetitelji će se na ovaj način dodatno upoznati s nekima od najljepših  zagrebačkih javnih prostora kojima ovaj filmski festival daje dodatnu funkciju i pretvara ih u ono što u svojoj naravi i jesu, mjesta za opuštanje i zabavu.

Kao i proteklih godina održavanja festivala, projekcije filmova odvijat će se na AIRSCREEN projekcijskim platnima dijagonale do 12m, koja su brzo postala jedna od najistaknutijih karakteristika SCREEN on the GREEN festivala. Airscreen projekcijsko platno funkcionira na principu punjenja zrakom što mu omogućuje veliku prilagodbu svim podlogama koje susrećemo na otvorenim prostorima. Čvrstoća i stabilnost Airscreen filmskog platna garantiraju najveću moguću kvalitetu svake video projekcije.

SCREEN on the GREEN u brojkama:

  • 9 dana tijekom 2 vikenda
  • 3 “zelene” lokacije u gradu
  • preko 20 kratkih i dugometražnih domaćih i stranih filmova
  • 6.000 posjetitelja godišnje
(Visited 94 times, 1 visits today)

Komentari