kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Početak godine u Vintage Industrialu uz Silente

Foto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minute

U četvrtak 9. siječnja u zagrebački Vintage Industrial dolazi Silente. Nakon uspješne 2019. godine i albuma “Malo magle, malo mjesečine”, bend, koji slovi za ‘najmlađi bend koji je rasprodao Dom Sportova’, održat će koncert u maniri soundtracka za bolju Novu.

Na široj glazbenoj sceni, Silente se prvi put pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu. Iste godine izdaju svoj debitantski album “Lovac na čudesa”, a dvije godine kasnije objavljuju drugi album “Neće rijeka zrakom teći”. Nakon stanke 2018. godine se vraćaju koncertnim aktivnostima i najavljuju svoj treći studijski album “Malo magle, malo mjesečine”. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Sve pjesme Silente sastava autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna u Dirty Old Shopu, Vintage Industrialu & Grifu te sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 100 kuna.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Be social

Komentari