Glazba

Pocket palma u pohodu na Veliki pogon uz Tam i Fantoma

Pocket palma
Foto: Pocket palma
Vrijeme čitanja: 2 minute

Pocket Palma, jedan od boljih domaćih synth-pop bendova, nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 19. ožujka. Njihov veliki zagrebački solo koncert bit će ujedno i predstavljanje sjajnog prošlogodišnjeg albuma „Atomi”.

Pocket palmu čine Anja Papa, Luka Vidović, i Bruno Žabek, trio koji se posljednjih sezona pozicionirao kao jedan od kvalitetnijih pop bendova cijele regije. Njihov glazbeni put počinje 2012. kada Anja i Luka osnivaju Side Project, koji je objavio dva studijska albuma. Velika promjena dolazi preimenovanjem u Pocket palma i odlukom da pjevaju na hrvatskom, što rezultira istoimenim albumom 2019. godine.

Debi „Pocket palma” nošen singlovima Kako izgleda kraj, Godišnji, Ono što nam inače nedostaje i Sjećanja stavio je akcent na bend kao vjerojatno najkreativniji skladateljsko – producentski bend nove generacije. Sastavu se ubrzo pridružuje i gitarist Bruno Žabek, koji u live nastupe donosi još energije, a kvalitetu potvrđuju prošlogodišnjim albumom „Atomi”, njihovim drugim za Aquarius Records.

Lista glazbenika s kojima su surađivali puni se iz dana u dan, a zasad su na njoj z++, Nika Turković, Boris Štok, Meritas, Kris, Bekka, dok posebno mjesto zauzimaju Tam i Fantom, uzbudljivi akteri nove regionalne scene koji će im gostovati 19. ožujka u Tvornici kulture. Upravo taj zagrebački koncert fokus je benda već neko vrijeme za koji spremaju novu scenografiju i kostime.

Ulaznice

Ulaznice su prodaji po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kuna. Online prodajno mjesto je CoreEvent, dok su fizičke ulaznice dostupne u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

Na ulazu je potrebno pokazati digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Be social

Komentari