Glazba

Poslušajte prvu pjesmu benda Violent Femmes nakon 15 godina

Foto: facebook.com/officialviolentfemmes
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/officialviolentfemmes
Foto: facebook.com/officialviolentfemmes

Poznati alt-rock band Violent Femmes se nakon podulje stanke vraća s novom pjesmom imena „Love Love Love Love Love“. I to unatoč tome što je, nakon turneje kojom su promovirali posljednji album „Freak Magnet“ iz 2000. godine, frontman Gordon Gano odlučio da ova grupa više neće raditi na novim glazbenim materijalima.

Iako je bend povremeno svirao zajedno na festivalima i koncertima u periodu od početka novog milenija do danas, nisu se ni previše trudili ući u studio. U siječnju 2013. godine najavljeno je da će nastupati na Coachelli, i na nekoliko drugih festivala. Tom prilikom je bubnjar Victor DeLorenzo izjavio kako je on spreman razmotriti mogućnost i o novim kreativnim glazbenim pothvatima. Međutim, nesretnog bubnjara su zamijenili s Brianom Viglioneom iz benda Dresden Dolls, ali je njegova izjava svejedno podigla prašinu.

I eto, dvije godine kasnije je na soundcloudu ovog sastava osvanula prije spomenuta nova pjesma, prva nakon petnaest godina. Ako ne računamo obradu uspješnice Crazy neo-soul dua koji nastupa pod imenom Gnarls Barkley iz 2008. godine.

Dobra vijest je i ta što su ovom pjesmom najavili nadolazeći EP, tako da se možemo veseliti i drugom svježem materijalu u budućnosti. A što se tiče same nove numere ovog tria, možete je poslušati na linku ispod.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191777781″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”200″ iframe=”true” /]

Be social

Komentari