Glazba

Preslušavanje novog albuma Seven That Spells u Pločniku

Foto: Nikola Pavlec / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Grupa Seven That Spells predstavit će svoj nadolazeći studijski album “OMEGA” u zagrebačkom klubu Pločnik u srijedu, 22. studenog u 19 sati. Seveni su “OMEGU” pripremali tri godine, koliko su trajala snimanja u Americi i Hrvatskoj. Grupi se s druge strane Atlantika pridružio Blake Fleming, jedan od najcjenjenijih bubnjara nezavisne scene i suosnivač legendarnih The Mars Volta i Laddio Bolocko. Evoluirani zvuk Sevena prvo se mogao čuti u fantastičnom prvom singlu Future Lords, nakon kojeg su, u nedjelju 15. listopada, podijelili i potpuno novu pjesmu Out III.

Kompletan novi studijski materijal, od prvog do posljednjeg takta, moći će se premijerno poslušati na listening sessionu u zagrebačkom Pločniku. Tom prilikom članovi benda pričat će o svim aspektima “OMEGE”, od inspiracije do realizacije, od stvaranja trilogije do studijskog rada, kako u Zagrebu, tako i na daljinu, s Blakeom Flemingom. “OMEGA” je završni dio trilogije «The Death And Resurrection Of Krautrock”, a službeno će ga u siječnju 2018. objaviti njemački Sulatron Records.

Koncertna izvedba albuma dogoditi će se u Tvornici kulture 22. prosinca. Ulaz u Pločnik je besplatan, dok se ulaznice za Tvornicu kulture po cijeni od 40 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Aquarius CD Shopu, Dallas Music Shopu Rijeka i u sustavu Eventim.

Be social

Komentari