nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Video: Svi bendovi Primavera Sounda 2013. u Barceloni

Photo: facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Photo: facebook.com
Photo: facebook.com

Kratkim animiranim videom danas je objavljena lista svih bendova koji će nastupiti na Primavera Sound Music festivalu 2013. Ranije najavljivanom Bluru pridružili su se Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, The Knife i Nick Cave And The Bad Seeds , kao i nedavno obnovljeni The Postal Service.

Festival se održava od 22. do 26. svibnja na periferiji Barcelone u Španjolskoj na Parc Del Forumu. Manji pripadajući festival bit će  u Portugalu tjedan dana kasnije od 30. svibnja do 1. lipnja. Skoro svi izvođači festivala u Barceloni ponovit će svoje nastupe u Portu.
Primavera Sound brzo je postao jedan od najpopularnijih glazbenih festivala u Barceloni. Jedan od najinovativnijih repertoara u Europi rezultirao je dobrom reputacijom, a na glasu je i kao festival za prave glazbene poklonike.
Trenutno su u prodaji samo pune ulaznice za cijeli festival od 170 €. Uključuju sve događaje i party-e u organizaciji Primavera Sounda na festivalu i u klubovima Barcelone. Dnevne i noćne karte još nisu u prodaji.

Popis svih izvođača:
Animal Collective, Band Of Horses, Blur, Bob Mould, Crystal Castles, Daniel Johnston, Dead Can Dance, Death Grips, Deerhunter, Dexys, Dinosaur Jr., Disclosure, Fiona Apple, Fuck Buttons, Grizzly Bear, Hot Chip, Hot Snakes, James Blake, Jessie Ware, John Talabot, Killer Mike, Liars, Local Natives, My Bloody Valentine, Neurosis, Nick Cave & The Bad Seeds, Phoenix, Rodriguez , Shellac, Solange, Swans, The Breeders, The Jesus And Mary Chain, The Knife, The Postal Service, Tinariwen, Titus Andronicus, WU Tang Clan.

(Visited 77 times, 1 visits today)
Be social

Komentari