nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Justin Timberlake se vraća na glazbenu scenu?

Foto: facebook.com/beyonce
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Photo: facebook.com
Photo: facebook.com

Društvene mreže bruje o povratku Justin Timberlaka, a nakon jutrošnjeg tweetanja samo se čeka službena objava. Zadnji JT-ov album, ”FutureSex/LoveSounds”, izašao je 2006. Odonda mu je glazbene karijere u standbyu, a posvetio se filmskim ulogama, između ostalog i u filmovima ”Friends With Benefits” i ”The Social Network”.

Novi singlovi trebali bi biti napravljeni u suradnji s moćnim parom glazbene industrije,  Jay-Z-jem i Beyonce. U producentskoj ulozi naći će se Timberlakov dugogodišnji suradnik Timbaland. Još se 2006. Timbaland nadao suradnji na albumu, ali do nje nije došlo. Danas njegovi komentari zvuče obećavajuće: ”Told y’all the storm is coming this year”.

Iako još uvijek nema službenih objava Radio Sada 97,9 u Floridi pretpostavlja da će prvi novi singl biti pušten danas ili u ponedjeljak.

Photo: facebook.com
Photo: facebook.com
(Visited 89 times, 1 visits today)
Be social

Komentari