Film

Prokletstvo Portmaninog Jane Got a Gun se nastavlja: Otpao i Bradley Cooper!

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Vestern Jane Got a Gun s Natalie Portman u glavnoj ulozi, čini se, nema sreće sa sastavljanjem kompletne glumačke postave. Sve je počelo odustajanjem producenta Lynnea Ramseyja koji je zamijenjen Gavinom O’Connorom, da bi se nastavilo u ono što se sada čini nezaustavljivim nizom promjena i razočaranja. O ukupnim izmjenama i prevratima, Judeu  Lawu i Michaelu Fassbenderu kao potencijalnim sudionicima projekta, pročitajte ovdje.

Ako ste otvorili ponuđeni link, vidjeli ste da je Bradley Cooper najavljen kao glavna muška uloga projekta, što je trebalo biti konačno. Međutim, danas smo saznali kako je Cooper bio prisiljen odustati od filma iz neočekivanih razloga, više političkih nego produkcijskih. Naime, teroristički napadi u Bostonu usporili su i odgodili snimanje povijesne drame American Hustle, projekt na kojem je proteklih nekoliko tjedana radio Bradley. Zaposlenoj zvijezdi, svi su termini precizno zakazani pa pomakom u rasporedu, više nema vremena za Jane Got a Gun.

Podsjetimo, Cooper je trebao igrati ulogu antagonista, vođu bande koja pokušava ubiti supruga lika Natalie Portman. Uloga Bradleyja sada je otvorena za nekog drugog, a navodno je produkcija suzila svoj izbor na Jakea Gyllenhaala, Tobeyja Maguirea, Josepha Gordona Levitta i Toma Hidlestonea.

Ove silne izmjene i propali planovi drže Jane Got a Gun na filmskim portalima već mjesecima pa i nisu loš marketing. Osobno ću pogledati film samo zbog Natalie Portman jer sam prilično zaintrigirana činjenicom kako se jedino ona drži svoje uloge, što god da se desilo. Vestern se očekuje sljedeće godine.

Be social

Komentari