Glazba

Prophets of Rage i House of Pain na Šalati: Satnica i ostale informacije

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Ostalo je još svega nekoliko dana do premijernog hrvatskog nastupa grupe Prophets Of Rage koja će, praćena gostima House Of Pain, Skindred i The Black Peaks, nastupiti na stadionu Šalata 26. lipnja. Vrata stadiona Šalata otvorit će se u 17:30. Prva na scenu, u 18:15, stupa britanska prog rock četvorka The Black Peaks, nakon kojih će pozornicu u 19:05 preuzeti poznati velški reggae/alt rock/metal heroji Skindred čija setlista sadrži njihove najpoznatije pjesme, od Rat Race do Warning.

Točno u 20:15 svoj će nastup započeti Everlast, Danny Boy i DJ Leathal ili House Of Pain koji na Šalatu donose proslavu 25. obljetnice izlaska debi albuma i singla Jump Around, jednog od najvećih hip hop hitova u povijesti. Glavni izvođač večeri, Prophets Of Rage, planirani su za 21:45. Za publiku će od 17:30 biti otvorena dva ulaza iz ulice Šalata – Radio101 Gate 1 i Radio101 Gate 2, a unutar koncertnog prostora moći će se smjestiti na parteru i na tribini. Kupljene ulaznice vrijede za jedan ulaz na stadion Šalata, unutar kojeg će biti smješteno nekoliko šankova i pult s merchandiseom bendova među kojima će biti i limitiran broj plakata specijalno dizajniranih za ovaj koncert.

Prophetsi će u Zagrebu odsvirati puni koncert, kao da je u pitanju samostalan nastup. U 90 minuta svirke proći će kroz sve najveće hitove grupe Rage Against The Machine, kao što su Killing In The Name Of, Bombtrack, Guerilla Radio, Sleep Now In The Fire, Bulls On Parade, Take The Power Back i Bullet In The Head, nekoliko Public Enemy i Cypress Hill klasika (Fight The Power, How I Could Just Kill A Man, Prophets Of Rage) i megamix njihovih singlova. Mjesta će se naći i za posvetu Chrisu Cornellu izvođenjem pjesme Like A Stone grupe Audioslave te za dvije nove Prophets pjesme Unfuck The World i Party’s Over.

Na dan koncerta, od 16:00 za promet će biti zatvorene ulice Šalata i Rubetićeva od križanja s Vončininom. Navedenim ulicama će moći prometovati samo vozila s dozvolom i stanari. Zbog mnoštva upita posjetitelja posebno se ističe da, osim akreditiranim medijima, neće biti dopušteno unošenje opreme za audio i video snimanje te prijenos (profi i poluprofi fotoaparati, kamere, tableti…) na prostor stadiona Šalata.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 240 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, za karte će trebati izdvojiti 270 kn. Kupiti se mogu na službenim prodajnim mjestima kao što su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) te sva Eventimova prodajna mjesta.

Be social

Komentari