Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Film

Prvo horor izdanje KOZe za sve ljubitelje strave i užasa

18.10.2017. Ziher.hrFoto: facebook.com/KOZaKviz
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

četvrtak, 26. listopada, s početkom u 19 sati u zagrebačkom će se klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) po prvi put odigrati jedna nova vrsta kviza – i STRAŠNO je dobra!

Svi kvizoljupci i KOZomani pozivaju se da se pridruže na KOZi posvećenoj stravi i užasu. Ovo horor izdanje kviza pozabavit će se filmovima, knjigama, televizijskim serijama i pričama iz stvarnog života od kojih nam se ledi krv u žilama. Smatrate li se velikim poznavateljem horora, volite li večer provesti grickajući nokte ispred kakvog kvalitetnog slashera ili jednostavno uživate u kvizovima, na ovu kvizašku feštu strave i užasa morate doći.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ili članici ekipe. S obzirom na ograničen broj mjesta u Metropolisu preporuča se da svoje timove prijavite što je prije moguće, i to putem ovog linka: PRIJAVA ZA KOZu: STRAVA I UŽAS EDITION

Kviz, koji će se sastojati od više od stotinu pitanja, vodit će stand-up meštar Goran Vugrinec Goc koji će pravu atmosferu strave i užasa upotpuniti svojim horor čitanjem stranih imena! Strašan nagradni fond omogućili su vjerni sponzori KOZe. Uz glavnog pokrovitelja kviza Staropramen, tu je i Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, HBO, Miss Donut, Continental Film, Tehnički muzej Nikola Tesla, Loko prirodna kozmetika, Strip centar Tino, i mnogi drugi.

U dogovoru sa Staropramenom, ovo će se pivo na kvizu točiti po cijeni od samo 10 kuna za pola litre točenog, a na ulazu će vas ponovno dočekati i rakija dobrodošlice. Pridružite se u četvrtak kvizu od kojeg će vam se dići kako raspoloženje tako i kosa na glavi!

(Visited 160 times, 1 visits today)

Komentari