kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

“Rick and Morty” uskoro u petoj sezoni na HBO GO

rick and morty
Foto: HBO GO
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Peta sezona fantastične animirane serije „Rick and Morty“ bit će dostupna na platformi HBO GO od 21. lipnja, kao i prethodne četiri sezone koje smo dosad imali priliku pratiti i na Netflixu.

„Rick and Morty” je nagrađivana animirana humoristična serija Adult Swima, autora Dana Harmona i Justina Roilanda.

U seriji pratimo svemirske pustolovine znanstvenika Ricka Sancheza i njegovog unuka, plahog tinejdžera Mortyja. Rick je najpametniji čovjek u svemiru, intergalaktički terorist, cinični alkoholičar koji naizgled ne mari previše za obiteljske i moralne vrijednosti. Morty je, s druge strane, dobronamjeran dječak s kojim Rick lako manipulira te ga često protiv njegove volje vuče za sobom na put do dalekih planeta i stranih galaksija.

Rick živi u garaži svoje kćeri Beth te svojim nesmotrenim svemirskim skitanjama, osim Mortya, u opasne avanture uvlači i njegovu sestru Summer i oca Jerrya. Tu je i širok dijapazon likova koji se povremeno pojavljuju, a u koje su se fanovi zaljubili: Mr. Meeseeks, Mr. Poopybutthole, Bird Person, kao i verzije Ricka iz raznih paralelnih dimenzija (Pickle Rick, Tiny Rick i Simple Rick samo su neke od njih).

Jedva čekamo vidjeti koju ćemo verziju Ricka vidjeti i hoće li Mortyjev poznati citat „Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody’s gonna die. Come watch TV” biti nadmašen u novoj sezoni!

(Visited 370 times, 1 visits today)
Be social

Komentari