Istaknuto
24.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Još jedna nova glazba pruža priliku za glasanje za singl tjedna a borba se vodi između sedam novih singlova. Tu su i strane preporuke za slušanje.

23.02.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Svatko od nas ima svoju privatnu verziju Đoleta jer čika Đole to zaslužuje, i iako nikada pročitati neće silne priče njemu u čast ispisane, bilo bi mu sigurno drago što se piše na račun i za račun njega.

Film

Nova serija “Mi djeca s kolodvora Zoo” uskoro na HBO GO

20.02.2021. Lukre Đuka-AlemaniFoto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Uskoro izlazi nova serija „Mi djeca s kolodvora Zoo” snimljena po istoimenoj knjizi koja je 1978. šokirala svijet. Istinita je to priča o Christiane F., djevojčici koja zbog osjećaja nepripadanja svojoj obitelji koja je uništena razvodom i beznađa betonskog predgrađa Berlina traži izlaz. Pronađe ga u svom novom društvu koje je uvodi u svijet alkohola i lakih droga, a vrlo brzo i onih teških. Bezbrižnost pripitog plesanja na Bowiejeve pjesme u klubu vrlo brzo zamijeni krađa i prostitucija kako bi pribavila heroin na notornom kolodvoru Zoo.

Christianina priča o djetinjstvu prekinutom ovisnošću već je ekranizirana u kultnom filmu iz 1981., pa se mnogi pitaju je li uopće potrebna reciklaža tako upečatljivog originala?

Provjerit ćemo sami vrlo uskoro – naime, prva sezona već je izašla na Amazon Primeu , a na platformi HBO GO izlazi 27. veljače.

 

(Visited 213 times, 213 visits today)

Komentari