novo u kinu
14. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 3 minute Pet trilera, tri drame, dva horora te po jedan mjuzikl i znanstvenofantastični film izvanredan su recept za mjesec ljubavi prema svemu, a u našem slučaju, i prema filmovima!

JEBOTON
8. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 9 minute Upoznajte srce zagrebačke glazbene scene kroz JeboTon kolektiv – urbanu ekipu koja piše povijest. Od školskih klupa do Boogaloou, pratite put Jebtona u stvaranju alternativne scene.

Glazba

Satnica 11. Pozitivnog koncerta u Domu sportova

Foto: facebook.com/LosAngelesAgency
Vrijeme čitanja: 2 minute

Događaj koji je u više od desetljeća prešao put od Tvornice kulture i Draženovog doma do četiri zaredom rasprodane Velike dvorane Doma Sportova, bez sumnje je najomiljeniji koncert u jesensko-zimskom periodu grada Zagreba. Pozornicom Pozitivca proteklih deset godina prodefilirali su Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, TBF, Let 3, PipsChips&Videopclips, Goran Bare & Majke, Laibach, Stereo MCs, Brkovi, Kawasaki 3P, Urban & 4, Massimo, Elemental, Ramirez, Vatra, Svadbas, Hugh Cornwell, Lollobrigida, Quasarr i mnogi drugi, a koncert je posjetilo više od 60 tisuća ljudi. Sve te brojke čine ga našim najvećim i najvažnijim dvoranskim rock koncertom.

Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okupiti izuzetno jak line up regionalne scene.

PETAK – 27. STUDENI: IZVOĐAČI I SATNICA

Prvi dan Pozitivca nastupaju Punčke, Kawasaki 3P, PipsChips&Videoclips i Urban & 4. Punčke su u fazi snimanja novog albuma koji će biti objavljen na proljeće. S obzirom na mnoštvo novih pjesama vjerojatno će se neke naći u setu u Domu sportova. Kawasaki 3P predstavili su nedavno spot za singl “Dugodugodugo” s njihovog posljednjeg albuma “Goli zbog pasa”. Pipsi i Urban na Pozitivan koncert se vraćaju “bogatiji” za rasprodane samostalne svirke u Malom domu i još uvijek aktualna izdanja “Walt”, odnosno “Mamut” te još jedno iznenađenje koje će biti objavljeno uskoro.

Satnica (petak):

19:30 Vrata
20:15 Punčke
21:00 Kawasaki 3P
22:00 Pips Chips & Videoclips
23:30 Urban & 4

SUBOTA – 28. STUDENI: IZVOĐAČI I SATNICA

Svoje debitantske nastupe na Pozitivnom koncertu imat će dvije rap grupe – splitski Dječaci i zagrebački High5. Dječaci se za Dom sportova spremaju brojnim koncertima na kojima i promoviraju svoj treći album “Firma” s kojeg je, nakon izuzetno uspješnih “Struje”, “Bilih Starki” i “Shopping”-a skinut novi singl “CMC”. High5 digli su underground scenu na noge sjajnim debijem “Schengengang” koji im je, između ostalih, donio i nastup na Exit Festivalu. Riječki Quasarr završava materijal za treći studijski album čiji dio će biti na repertoaru Pozitivca, a beogradski S.A.R.S. se vraća na jedini zagrebački koncert ove, za njih, izuzetno uspješne godine. Bend je upravo objavio videospot za singl “Neka te kraj mene” za kojeg se procjenjuje da bi mogao nasljediti slavnu “Lutku”.

Satnica (subota):

19:30 Vrata
20:15 High5
21:00 Quasarr
22:00 Dječaci
23:30 S.A.R.S.

Ulaznice

U ponudi su samo dnevne ulaznice za svaki dan. Od 9. studenog do pojedinog dana Pozitivca za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan svirki 80 kn. Ulaznice možete nabaviti na službenim prodajnim mjestima (Dirty old shop, Rockmark, Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop te prodajna mjesta Eventima i na www.eventim.hr), a sreću možete okušati i na našoj nagradnjači.

 

Be social

Komentari