Istaknuto
16.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 1. listopada ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše glazbene redakcije!

15.09.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Sedmi rođendan Vintage Industrial bara uz Natali Dizdar

09.12.2019. Ziher.hrFoto: facebook.com/natalidizdar
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

U četvrtak 12. prosinca ne propustite 7. rođendan Vintage Industriala. Na proslavu stiže Natali Dizdar koja će održati električno/akustični koncert u pratnji benda.

Nakon prekrasnog koncerta za Valentinovo, Natali se vraća proslaviti rođendan i kraj godine te donosi presjek svojih pjesama. Mnogobrojni hitovi poput: Ne daj, Zamijent ću te gorim, Grijeh, Stranac, Stop, Nećeš me, zar ne, i drugi obilježili su njezin glazbeni put te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Svojim dugogodišnjim radom i prisustvom u radijskom eteru, Natali je zauzela visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire.

Karte možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna i to na službenim mjestima – u Vintage Industral Baru, Grifu, Dirty Old Shop te u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena karte iznosit će 100 kuna.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Komentari