nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Poznata je većina set liste koju Sinead O’Connor donosi u Tvornicu

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Poznata irska glazbenica Sinead O’Connor će u srijedu, 15. siječnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture održati koncert u sklopu svoje svjetske turneje. S obzirom na dosadašnje nastupe s kraja 2019. godine, poznata je i većina set liste koju donosi u Hrvatsku.

Sinead nastavlja turneju koncertom u nizozemskom Nijmegenu. Nakon Europe, turneja se seli u Sjevernu Ameriku, a potom se u lipnju i srpnju vraća u Veliku Britaniju. Pred Sinead je ukupno sedam europskih nastupa – u Nizozemskoj, Belgiji, Njemačkoj, Italiji i jedan u Hrvatskoj, 15. siječnja.

Set lista donosi presjek karijere duže od tri desetljeća, od kultne Nothing Compares 2 U i ključnih pjesama iz prve faze poput The Emperor’s New Clothes, Three Babies i Thank You For Hearing Me, do sjajnih Black Boys On Mopeds, izuzetne obrade Johna Granta Queen Of Denmark i istaknutih Jealous, The Wolf Is Getting Married, Hold Back The Night i Take Me To Church.

Trenutno Sinead radi na novom studijskom albumu, prvom nakon “I’m Not Bossy, I’m The Boss” iz 2014. godine, koji još nema ima, ali ima pjesmu Milestone koju će hrvatska publika imati priliku premijerno čuti u Tvornici kulture.

Ulaznice

Trenutna cijena ulaznice je 200 kn. Ostane li ih na dan koncerta, ulaznice će iznositi 220 kuna. U prodaji je i VIP sektor po trajnoj cijeni od 290 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

(Visited 163 times, 1 visits today)
Be social

Komentari