Istaknuto
25.11.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba daje mogućnost glasanja za singlove iz glazbenih radionica izvođača koji neumorno snimaju i obljavljuju nove materijale.

18.11.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Ove godine prvi put od ratnih godina neće se održati najveća Brucošijada u gradu, ali mi na KSET ne zaboravljamo - počinje Mjesec KSET-a na Ziheru!

Glazba

Stevie Nicks u društvu poznatih aktivista u novom singlu

09.10.2020. Nikolina MacešanFoto: Warner
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Stevie Nicks, jedna od dvije ženske snage Fleetwood Maca, nakon šest je godina objavila novi samostalni singl. Nova stvar zove se Show Them The Way, a možete poslušati dvije verzije: službeni singl, kao i akustičnu verziju. Na bubnjevima gostuje Dave Grohl, a na gitari Dave Stewart, polovica dua Eurythmics.

Pjevačica, inače poznata po svojoj mističnoj pojavi, na pozornici i tekstovno, rekla je kako ju je na ovu pjesmu inspirirao san uoči američkih predsjedničkih izbora 2008. u kojem se našla među poznatim aktivistima i političarima poput Martina Luthera Kinga Jr., Johna F. Kennedyja, Johna Lennona…

Show Them The Way izašla je nekoliko dana nakon što je Fleetwood Mac ponovno postao popularan zbog viralnog TikTok videa skateboardera koji sluša Dreams. Video je rekreirao i svojevrsni osnivač banda Mick Fleetwood , a dva tjedna prije izlaska koncertnog filma „Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert”.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari