Istaknuto
16.09.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi sedam novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Sziget objavio prva imena na tri pozornice

21.12.2016. Filip KušterFoto: facebook.com/SzigetFestival
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Najveći mađarski glazbeni festival Sziget, koji će svoje 25. izdanje doživjeti sljedeće godine, objavio je imena prvih izvođača na tri najveće pozornice. Iako će se performansi i koncerti održavati na pedesetak različitih lokacija, program će se otkrivati polako i svojim tokom jer do sredine kolovoza ima još dovoljno vremena. Za početak, organizatori upozoravaju da ne gledamo odmah u startu prema glavnim headlinerima jer oni još neko vrijeme neće biti objavljeni, ali zasad predstavljeni su ovdje da vas zagriju za ono što tek slijedi.

Tako će na najvećem „main stageu“ sigurno nastupiti Tom Odell, Two Door Cinema Club, Major Lazer, a čast da održi koncert zatvaranja imat će Dimitri Vegas & Like Mike. Ispod ogromnog šatora pod imenom A38 na „otoku slobode“ potvrđeni su Kensington, Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus i GTA. Ova pozornica uvijek sadrži najintenzivnije izvođače pa možemo očekivati veliku žanrovsku miješalicu koja će zadovoljiti brojne apetite.

U centru otoka postavljena je party zona zvana Arena koja starta svaku večer u 21 sat i završava s izlaskom sunca. Samo za najveće electro fanove za sada je potvrđen Oliver Heldens i W&W, a uskoro slijedi i još novih objava.

Za više vijesti o ulaznicama, informacijama oko održavanja, kampa i ostalih festivalskih potrepština možete posjetiti službenu stranicu festivala koja je od ove godine i na hrvatskom jeziku!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari