Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Glazba

TV EYE predstavio singl za pjesmu Kick it out

19.05.2020. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

TV EYE zagrebački je bend kojeg čine četvorica mladića u „najboljim” godinama, kako kažu za sebe. Sastav čine Miran Kurspahić (vokal), Saša Strakoš (lead gitara), Saša Mitrović (ritam gitara), Miroslav Klarica (bas) i Igor Jurinić (bubnjevi), a nedavno su predstavili svoj prvi singl Kick it out.

TV EYE nastao je prije godinu dana kao rekreacija, no dolaskom Mirana Kurspahića na mjesto pjevača ubrzo je počeo rad na autorskim pjesmama. Snimaju u studiju Pod.room kod Gare, a za sada mogu predstaviti 4 autorska naslova (Tonight, Treat me right, Keep on smiling i Kick it out). Mixing potpisuje Dražen Gavrilović, a mastering Pavao Miholjević.

„TV EYE se najbolje može opisati kao punokrvni R’n’R band pod utjecajem garage rocka, punka, hard rocka… a to se i čuje u pjesmama koje su nastale. Jako nas veseli što smo tri tjedna za redom držali prvo mjesto na Ceneru Radija 101. Za koji mjesec planiramo izaći i sa drugim singlom i spotom”, objašnjava Saša Mitrović.

Vrijeme pandemije iskoristili su za rad na novim pjesmama. Kao i ostatak glazbene industrije, jedva čekaju povratak u studio i na pozornice, kako bi široj publici predstavili svoj rad.

Bend i novosti možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

(Visited 83 times, 3 visits today)

Komentari