Film

Volontiraj na Tabor film festivalu!

Foto: www.facebook.com/TaborFilmFestival
Vrijeme čitanja: 2 minute

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji 14. izdanja festivala koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja što je izvrsna prilika za skupiti dragocjeno iskustvo i upoznati nove ljude.

Radna mjesta volontera su:  1) info pult 2) ulaz festivala 3) parking i kamp 4) dvorac 5) dvorane za projekcije 6) backstage hospitality 7) stagehand 8) vozač/ica 9) čišćenje. Uvjeti  su:  a) punoljetnost b) dostupnost tijekom festivala za jednu smjenu dnevno  c) snalaženje u timskim  i individualnim zadacima e) solidno znanje engleskog jezika f) marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost.

Svi volonteri imat će osigurana dva obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj i dvije majice.  Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će  službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje, besplatnu kartu za iduće izdanje Tabor Film Festivala te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul i Hangtime Agencyja.

Prijave traju do 20. lipnja na mail volonteri.tff@gmail.com, a svi zainteresirani u njima  trebaju poslati kratko motivacijsko pismo od 5 do 10 rečenica u kojem će između ostalog istaknuti svoja znanja, vještine i iskustvo u prethodnim projektima (ako ga imaju) te zašto bi baš oni trebali biti izaabrani u organizacijski tim. Uz motivacijsko pismo posebno treba istaknuti  osobne podatke (starost, adresa stanovanja, obrazovanje) i kontakte, dodatne napomene ako ih ima te jesu li u mogućnosti volontirati u danima neposredno prije i nakon samog održavanja festivala.

Organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do 30. lipnja. Za sve dodatne upite može se javiti na gore navedenu e-mail adresu. Svi koji koji neće volontirati do 15. lipnja mogu kupiti early bird festivalske ulaznice po 95 kuna,  nakon toga cijena  će biti 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna. Više o smještaju i prijevozu može se pronaći na linku: http://bit.ly/1WeMpUv. Uz više od 200 kratkometražnih filmova koji će se prikazati ove godine, Tabor Film Festival ima i impresivan glazbeni lineup: Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Repetitor, Kries, Naxatras, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown, a u tijeku su još dva natječaja za hrvatske i slovenske bendove koji će pobjednicima osigurati nastup uz navedena imena.

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok

Caffe bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina

Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada

Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija

TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Društvo za razvoj filmske KULTURE, Glavni trg 22 Maribor, Slovenija

Fb event: https://www.facebook.com/events/1716913098592641/

Web: http://taborfilmfestival.com/2016/

Lokacija: http://bit.ly/1WfPqlK

Prijevoz: https://goo.gl/YtJ7br

Smještaj: https://goo.gl/2Q6pF8

Be social

Komentari