kina
1. lipnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom lipnju. Blockbusteri su se napokon vratili u kina i tako još više povećali ljetne temperature.

eurosongu
16. svibnja 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Loreen je praktički bila proglašena pobjednicom Melodifestivalena prije njegovog starta. Postavlja se pitanje zbog čega se uopće onda održavao nacionalni izbor ove godine i trošili silni novci koje su radije mogli sačuvati za organizaciju Eurosonga iduće godine.

Glazba

Winamp se vraća kao aplikacija?

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Tko nije svoje prve mp3-ce puštao preko Winampa, kao da nije ni živio. Legendarni player navodno se, ako je suditi po TechCrunchu, vraća na velika vrata, i to u obliku sveobuhvatne mobilne aplikacije koja će na jednom mjestu skupiti playliste, podcaste, streaming radio postaja i još mnogo toga.

“Moći ćete slušati mp3-ce koje imate kod kuće, ali i sadržaj s clouda, podcaste i radio postaje. Bit će to potpuno iskustvo slušanja na potpuno novoj verziji” – rekao je Alexandre Saboundjian, CEO Radionomyja kojemu AOL prodao Winamp još 2014. godine.

Svoju premijeru Winamp je imao 1997. godine, a posljednji put ažuriran je prije 5 godina. Ono na što će Radionomy posebno obratiti pažnju je desktop i mobilno sučelje kako bi korisnici mogli jednako uživati u glazbi na kojem god se uređaju nalazili. Nova, Winamp 6 vezija trebala bi postati dostupna iduće godine.

(Visited 188 times, 1 visits today)
Be social

Komentari