Istaknuto
18.09.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba i ove srijede donosi sedam novih domaćih i regionalnih singlova između kojih možete glasanjem odabrati favorita i nešto stranih preporuka.

12.09.2019.

Vrijeme čitanja: 15 minute Veliki argentinski pripovjedač Jorge Bucay za Ziher je govorio o svojoj kući bez satova, knjizi koja mu je promijenila život, emocijama i životu s tehologijom, a ispričao nam je i priču.

Vizart

Fotonatječaj Zihera i Vijuge – Glasuj za najbolju fotografiju mjeseca

12.07.2019. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Ziher u suradnji s Udrugom Vijuga predstavlja izbor za najbolju fotografiju mjeseca!

Svaki tjedan na platformi Vijuga možete objavljivati svoje fotografije u sklopu teme tjedna, a najbolje fotografije svakog tjedna ulaze u mjesečno glasovanje na Ziheru.

Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.


Otvoreno glasovanje: Najbolja fotografija u kolovozu

Četiri najbolje fotografije iz kolovoza nalaze se u albumu na našoj Facebook stranici. Glasovati možete like-anjem fotografije. Glasovanje traje do 21. rujna.

Glasovati možete ovdje. 


Otvoren natječaj: Najbolja fotografija u rujnu

Tema mjeseca rujna je ‘modna fotografija’. Sve informacije vezane uz sudelovanje pronađite na službenim stranicama Vijuge:
http://prime.vijuga.com.hr/the-best-artist-of-the-week/


Dosadašnji pobjednici

Sofija Stojanović (lipanj)

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari