Istaknuto
05.12.2018.

I ove srijede stižu glazbeni noviteti. Glasujte za za najbolje singlove proteklog tjedna i pomaknite svog favorita na ljestvici.

03.12.2018.

Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.

Glazba

Detour akustično u Saxu

19.02.2015. Ziher.hr
Foto: Ziher.hr

Foto: Ziher.hr

Nakon niza uspješnih singlova na domaćim radio postajama, za kojim je uslijedio album “A što ak’ ja…” i koncert u velikom pogonu Tvornice kulture, Detour će 21. ožujka nastupiti akustično u Sax-u. Za tu priliku najavili su dobar omjer pjesama s novog albuma i onih s prethodna dva, u akustičnim izdanjima.

Electro-acoustic pop skupina Detour predvođena je Nenadom Borgudanom, a uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, skupinu čine još i Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj). Kroz osam godina na sceni i deset uspješnih singlova, Detour su podjednako voljeli i kritičari i publika, a u posljednje dvije godine počeli su i svoj proboj na mainstream scenu te se čak 5 pjesama s novog albuma već vrtilo na domaćim radijskim postajama, a neke od njih našle su se i u samom vrhu radijskih top lista poput singla Daleko. 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna, dok će na dan koncerta biti 60 kuna. Kao predizvođač nastupit će hvaljena mlada autorica Luce.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari