Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Detour akustično u Saxu

19.02.2015. Ziher.hr
Foto: Ziher.hr

Foto: Ziher.hr

Nakon niza uspješnih singlova na domaćim radio postajama, za kojim je uslijedio album “A što ak’ ja…” i koncert u velikom pogonu Tvornice kulture, Detour će 21. ožujka nastupiti akustično u Sax-u. Za tu priliku najavili su dobar omjer pjesama s novog albuma i onih s prethodna dva, u akustičnim izdanjima.

Electro-acoustic pop skupina Detour predvođena je Nenadom Borgudanom, a uz prepoznatljiv baršunasti vokal Maje Posavec, skupinu čine još i Dominik Žagmešter (klavijature), Alen Križaj (bas gitara) i Edi Grubišić (bubanj). Kroz osam godina na sceni i deset uspješnih singlova, Detour su podjednako voljeli i kritičari i publika, a u posljednje dvije godine počeli su i svoj proboj na mainstream scenu te se čak 5 pjesama s novog albuma već vrtilo na domaćim radijskim postajama, a neke od njih našle su se i u samom vrhu radijskih top lista poput singla Daleko. 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kuna, dok će na dan koncerta biti 60 kuna. Kao predizvođač nastupit će hvaljena mlada autorica Luce.

(Visited 47 times, 2 visits today)

Komentari