Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Nagrade

Dijelimo ulaznice za napetu dramu “Lyndon B. Johnson”

02.03.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/LBJmovie
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U naša kina stigla je napeta drama Lyndon B. Johnson, a redateljsku palicu preuzeo je iskusni redatelj Rob Reiner. Za svoj novi film, Reiner je okupio impresivnu glumačku postavu na čijem je čelu fenomenalni Woody Harrelson koji se ovdje pojavljuje u jednoj od najboljih uloga svoje karijere.

Nakon što je 1960. godine izgubio predsjedničku nominaciju na demokratskoj konvenciji od senatora Johna F. Kennedyja, Johnson pristaje biti potpredsjednički kandidat svom mladom rivalu. Međutim, nakon što pobijede na izborima, unatoč njegovom pozamašnom političkom iskustvu i lukavim instinktima, Johnson se nađe u sporednoj ulozi kao Potpredsjednik SAD-a. Ipak, sve se mijenja dana 22. studenog 1963. godine, nakon izvršenog atentata na Kennedyja kada Johnson, sa svojom odanom suprugom Lady Bird, iznenadno postaje vođa „najveće nacije na svijetu“.

Uz Woodyja Harrelsona (tri puta nominiranog za prestižnu nagradu Oscar za filmove „Narod protiv Larryja Flynta“, „Glasnik“ i „Tri plakata izvan grada“) u filmu Lyndon B. Johnson glavne uloge tumače Jennifer Jason Leigh kao prva dama Lady Bird, Richard Jenkins kao senator Russell te Bill Pullman i Jeffrey Donovan.

Ziher vam u suradnji s Discovery film i videom te Kinom Europa dijele 2×2 ulaznice za ovaj film. Sve što trebate je ispod objave na Ziherovoj Facebook stranici u komentar napisati s kime želite ići na projekciju filma koja će se održati u nedjelju (4. ožujka), u kinu Europa u 17 sati i 30 minuta. Sretne dobitnike objavit ćemo u subotu tijekom popodnevnih sati.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari